Meny Meny
Kontakt oss Kontakt

Skal du grave

Alle virksomheter, entreprenører og privatpersoner som skal grave i nettet til nettselskapet skal inneha en gravemelding. Gravemelding kan fås hos gravemelding.no.

Gravemelding må også innhentes før oppstart dersom du skal grave eller sette opp gjerdepåler på egen tomt. En gravemelding kan avklare om det er kabler i bakken.

Ut fra gravemeldingen skal den som graver få en forståelse på hvilken infrastruktur som ligger i bakken. Det kan være vann og kloakk, lav- eller høyspentkabel fra nettselskapet.

F.o.m. 26. juni 2017 gikk Nordlandsnett over til Geomatikk AS for behandling av gravemelding og påvisningstjenester for kabler i vårt konsesjonsområde. Dette gjelder for kommunene Bodø, Beiarn, Gildeskål,  Rødøy, Lurøy og Træna. Behandling av gravemelding og påvisningstjenester gjelder for distribusjons- og regionalnettet (0,23kV - 132kV).

For Saltdal kommune er det Dragefossen Kraftanlegg AS som foretar behandling av gravemelding og påvisning.

For Fauske kommune behandler ISE Entreprise gravemelding og påvisningstjenester for kabler i Regionalnettet (33kV - 132kV). Ta kontakt på telefon 756 00 100 eller mail gravemelding@isenergi.no