w

Byggestrøm

Trenger du Byggestrøm eller en midlertidig tilknytning? Les mer her

18.01.201910:58 Jørn Stian Dahl

Trenger du en midlertidig forsyning for eksempel ved oppføring av bolig, kan du leie en byggestrømkasse. Nordlandsnett leier ikke ut slike, men det er flere ulike bedrifter som leier ut byggestrøm. Ta kontakt med en utleier av byggestrøm for å forhøre deg om pris.

Utleieren sender da inn en melding til oss, og ordner selv med plassering/oppkobling. Du som kunde vil normalt stå som nettkunde på abonnementet

Byggestrømkassen plasseres i umiddelbar nærhet av vårt eksisterende nett. På grunn av dette er behandlingstiden på en slik melding betraktelig lavere enn en melding om permannt tilknytning. Normalt er meldingen behandlet innen en uke etter at vi har fått inn henvendelsen. Kasseutleier kan montere kassen og ordne med tilknytning selv.

Når kassen demonteres, opphører abonnementet.

Det er også mulig å benytte stikkledningen til boligen som byggestrøm i anleggperioden. Dette forutsetter at stikkledningen er lagt permanent (nedgravd) og at tilknytningsskap er montert. Ofte er dette en billigere løsning enn å leie byggestrøm. Forhør deg med din elektriker om denne muligheten.