w

Nytt 132 kV kabelanlegg Soløyvannsveien - Tjønndalen

Etablering av ny 132 kV kabel fra Soløyvannsveien til Tjønndalen (Oppdatert 19.03.2020)

16.05.201907:50 Trygve Bent Johansen

Entreprenøren Linka med deres underleverandør, Ersvik Graving og Transport er godt igang med graving i kabeltraseen fra Tjønndalen transformatorstasjon til bueskytterbanen ved Soløyvannsveien. Etablering av kabeltraseen forsetter nå øst for Vasshauget. Kabeltraseen i etablert skitrase fra  modelflybanen frem til krysset Messiosen/vanntårnet på Hunstad er nå ferdig og traseen er igjen åpnet. Videre er det påbegynnt etablering av kabeltraseen over myr på nordsiden av bueskyttebanen. 

Det vil også være aktivitet langs Hjorthammarlia til Urstabben i denne perioden i form av kabeltrekking og kabelskjøting. 

Nå i påsken vil det ikke være noe aktivitet langs skiløypen fra Tjønndalen til modellflybanen og videre til vanntårnet på Hunstad, slik at skiløypene vil være åpne.

Nordlandsnett vil beklage til alle som blir berørt av prosjektet og som ikke får benyttet turområdet slik de ønsker i perioden prosjektet pågår. Samtidig håper vi at du har forståelse for at dette er et tiltak som må utføres.

Vi vil oppdatere nettsiden vår jevnlig om siste nytt vedrørende aktiviteten i prosjektet slik du kan holde deg oppdatert om hva som skjer.

Nordlandsnett vil ønske alle en riktig god påske.

Fremdrift kabelanlegg
Kabeltrekking

Relaterte artikler