w

Nytt 132 kV kabelanlegg Soløyvannsveien - Tjønndalen

Etablering av ny 132 kV kabel fra Soløyvannsveien til Tjønndalen (Oppdatert 20.12.2019)

16.05.201907:50 Trygve Bent Johansen

Entreprenøren Linka med deres underleverandør, Ersvik Graving og Transport er godt igang med graving i kabeltraseen rett øst for Tjønndalen transformatorstasjon. Arbeidet med å finne en alternativ skitrase fra modelflybanen til vanntårnet ved Messiosen viste seg å bli vanskelig. Etablering av kabeltraseen vil forsette tross dette, i etablert skitrase fra  modelflybanen frem til krysset Messiosen/vanntårnet på Hunstad i janur 2020. Denne ski traseen vil bli stengt når arbeidet pågår fra 6. januar og 6 til 8 uker utover. Det vil bli skiltet godt. Videre er det påbegynnt etablering av kabeltraseen over myr på nordsiden av bueskyttebanen. 

Fra Mandag 23. desember og til mandag 6. januar tar anleggsarbeiderne juleferie og det vil ikke være aktivitet på anlegget i denne perioden. 

Nordlandsnett vil beklage til alle som blir berørt av prosjektet og som ikke får benyttet turområdet slik de ønsker i perioden prosjektet pågår. Samtidig håper vi at du har forståelse for at dette er et tiltak som må utføres.

Vi vil oppdatere nettsiden vår jevnlig om siste nytt vedrørende aktiviteten i prosjektet slik du kan holde deg oppdatert om hva som skjer.

Fremdrift kabelanlegg

Relaterte artikler