Sommerjobb hos Arva - 2021

Er du i et utdanningsløp som er relevant for oss og ute etter en sommerjobb som passer til utdanningen?

06.04.202107:30 Hans Erik Storeide

Arva har gleden av å tilby sommerjobber for deg som er student. Gjennom våre stillinger har du muligheten til å skaffe deg relevant praksis i studietiden. Sommeren 2021 skal vi ta inn sommervikarer til våre kontorer i Tromsø, Finnsnes og Bodø for å utføre arbeidsoppgaver knyttet til vår virksomhet.

Arva

Arva AS er et datterselskap i konsernet Troms Kraft AS og har om lag 220 ansatte. Vi bygger, eier og drifter strømnett i regionene Helgeland, Salten og Troms.

Ønsker du mer info om Arva AS kan du sjekke ut vår nettside www.arva.no

Kvalifikasjoner

Vi er ute etter søkere som tar bachelor/master-grad innenfor Energi og Miljø, IKT, Elkraft eller lignende. Arva søker deg som er lærevillig og motivert for å jobbe med en sentral del av det fornybare samfunnet, nemlig fremtidens elektriske kraftsystem.

Arva ønsker at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet og oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisitet.

Arbeidsoppgaver

Arva vil tilby arbeidsoppgaver som er tilpasset kvalifikasjoner og faglig bakgrunn.

Vi forventer ikke at du kan alle arbeidsoppgavene, men du må ønske å bidra positivt i et hektisk og spennende arbeidsmiljø. Er du nysgjerrig, lærevillig og har lyst å arbeide med fornybar energi og bærekraftige løsninger, er dette muligheten for deg.

Arva AS tar forbehold om at smittesituasjonen knyttet til coronaviruset sommeren 2021 gjør det mulig for oss å ta inn studenter til sommerjobb.

For nærmere info kontakt:

Tarjei Solvang (Bodø) tlf 959 82 694
Fredd Arnesen (Tromsø) tlf 481 15 320

Søknad og CV sendes til:

Epost til aino.owre@arva.no
eller
Arva AS, Postboks 1410, 8002 Bodø

Søknadsfrist: 23. april 2021